Hvilket type ur er dig?

Ingen kan jo have alt i sit sortiment – men man kan godt begrænse det, til kun at kunne tilbyde noget af det aller bedste. Og det kommer som så meget andet top elektronok fra Japan. Derfor er mine favoritmærker CITIZEN og SEIKO. To af verdens største ur mærker og som begge er japanske. Disse topmærker indestår for meget høj kvalitet, utrolig god driftsikkerhed, høj værdi for pengene og for lang holdbarhed i mange år.

Disse trends her er meget efterspurgte inden for ure:

Et ur kan også godt være let og elegant og behøver ikke være en tung ‘krydder’. Dette opfylder SEIKO med deres lækre sortiment inden for TITANIUM URE, som er kendetegnet ved at være dobbelt så stærke som stål ure – samtidig med at de kun vejer det halve. Dette gælder såvel urkasse som lænke.
Et ur må gerne være uden batteri – såvel af praktiske som af miljømæssige hensyn. Desuden er ønsket hos rigtig mange ur entusiaster, at uret er forsynet med kalender, således at man aldrig mere behøver at stille tid og dato. Ikke en gang når det er skudår. Her er det helt klart CITIZEN, der er specialisten med deres EVIGHEDSKALENDER og ECO-DRIVE SOLCELLE URE, som bare går helt stabilt derudad på et minimum af lys energi i mange måneder selv uden at modtage lys og som er helt uden batteri. Så der er ikke noget der skal udskiftes
Er du til det nyeste og mest avancerede, er Citizens RADIOSTYREDE URE måske lige sagen? Disse ure får via radiosignaler automatisk justeret den eksakte tid til en præcision på mindre end en brøkdel af et sekund. Radiostyrede ure fra Citizen er stort set altid forsynet med solcelle energi også.
Dykning, surfing, ja enhver form for sport på og i vandet er blevet utroligt populært, hvilket har skabt en meget stor interesse for DYKKERURE, hvor Citizen nok er det mest eftertragtede mærke. Dels på grund af den suveræne kvalitet og sikkerhed og dels fordi Citizens kan købes til overkommelige priser uden at skulle gå på kompromis.  For at være rimelig sikker på at et ur er vandtæt skal det minimum holde 20 ATM tryk/ 200 Meter. Se også de modeller, som jeg tilbyder, som hører til blandt de absolutte klassikere.